Junior apartman

Romantika je neizbežan deo apartmana „Junior“. Apartmani nose ime po hotelu, jer upravo na najbolji način u 30m2 predstavljaju našu filozofiju. Sama struktura apartmana je i staromodna i moderna – ulazite u dnevni boravak sa garniturom za sedenje u cvetnim dezenima tipičnim za dvorske sobe, a zatim možete kročiti u spavaću sobu sa francuskim ležajem i teškim zavesama koje garantuju privatnost. U apartmanu Junior prošlost se susreće sa budućnošću. Apartman poseduje sofu na razvlačenje, LCD TV sa kablovskim programom, radni sto, balkon sa pogledom na bazen, kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom, telefon, mini bar, sef, Wi-Fi i klimu.

KARAKTERISTIKE:

Francuski ili dva odvojena ležaja

Sofa

LCD TV sa kablovskim programom

Radni sto

Balkon

Kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom

Telefon

Mini bar

Sef

Wi-fi

Klima uredjaj

Preporučujemo da pogledate

Jednokrevetna soba

Jednostavna, ali šarmantna – tako će se najbolje opisati naša jednokrevetna soba (14m2). Upravo u jednoj od ovih soba, naši poznati književnici su sedeli, gledali u zelenilo Vrnjačke banje koje ih okružuje i smišljali nove romantične stihove ili lirske reči proze.

Dvokrevetna soba

Odmor udvoje u Vrnjačkoj banji nećete nikad zaboraviti, a jedan deo uspomena biće rezervisan i za naš hotel i romantične dvokrevetne sobe. Probudite se sa pogledom na šarmantni „Monmartr“, niz vila rađnih u pariskom stilu koje se nalaze prekoputa hotela, popijte prvu jutarnju kafu u garnituri za sedenje dok vas sa zidova pozdravljaju fotografije nezaboravne banje kroz vekove.

Porodična soba

Vrnjačka banja nudi sadržaj zanimljiv celoj porodici, a nama je uvek drago da ugostimo i naučimo malo o istoriji, tradiciji i našem nasleđu najmlađe članove vaše porodice, dok ih sveusrdno zabavljamo pored bazena ili u dečjem parku.

Aleksandar apartman

Ukoliko ne možete bez VIP tretmana tokom odmora, Aleksandar apartman hotela Aleksandar je stvoren za vas. Opustite se u dnevnom boravku uz omiljeno piće, pustite da recepcija za vas organizuje posetu SPA centru i samo ostavite sve brige za sobom.