Slide background

Spa & Wellness

Slide background

Spa & Wellness

Slide background

Spa & Wellness

Aleksandar Spa

Hotel Aleksandar je decenijama ponosito nosio ime lečilišta i mesta za odmor umornog tela i duše. Ovoj tradiciji ostali smo verni i u modernom vremenu. U sklopu hotela otkrićete neverovatan izbor masaža, terapija i tretmana koji su osmišljeni da vam povrate snagu i energiju, a ujedno probude i apetit za zdravim načinom života.

Stručno osoblje predložiće Vam najbolji mix usluga u zavisnosti od potreba i želja. Masaže za opuštanje i oslobađanje od stresa, tretmani lica koji brišu godine nezdravog života u prestonici, aromaterapije za postizanje zen stanja duše – sve vas čeka u prizemlju hotela. Uđite u lift, spustite se do našeg Spa & Wellness centra i prepustite se uživanju!

Pored tretamana i terapija, možete se opustiti udvoje i u našem hidromasažnom bazenu i đakuziju i stvoriti romantičnu atmosferu koja je nedostajala Vašem ljubavnom životu.

I za hedoniste i gurmane koji vole da isprobavaju naša tradicionalna jela i pića (pa ponekad možda preteraju) imamo rešenje – finska sauna i ruska banja detoksikuju organizam za manje od pola sata. Bićete začas spremni za laganu šetnju ili plivanje u otvorenom bazenu.

Ispunite svaki slobodan trenutak i prepustite se uživanju!

Telefoni za zakazivanje +381 36 617-999 Mob: + 381 63 115 4037

Raznolika spa & wellness ponuda će vam dati novu energiju kako biste odoleli novim izazovima. Doživite spa & wellness opuštajući se u hidromasažnom bazenu, đakuziju, finskoj sauni ili ruskoj banji, a tretmanima tela i lica povratite sjaj vaše kože. Ispunite svaki slobodan trenutak i prepustite se uživanju!

Telefoni za zakazivanje +381 36 617-999 Mob: + 381 63 115 4037