Dvokrevetna soba

Odmor udvoje u Vrnjačkoj banji nećete nikad zaboraviti, a jedan deo uspomena biće rezervisan i za naš hotel i romantične dvokrevetne sobe. Probudite se sa pogledom na šarmantni „Monmartr“, niz vila rađnih u pariskom stilu koje se nalaze prekoputa hotela, popijte prvu jutarnju kafu u garnituri za sedenje dok vas sa zidova pozdravljaju fotografije nezaboravne banje kroz vekove. Dvokrevetne sobe (23m2) su moderno opremljenje, a udoban nameštaj, tiha i mirna atmosfera omogućiće prijatan odmor. Svaka soba ima na raspolaganju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, radni sto, LCD TV sa kablovim programom, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu i bade mantil, telefon sa direktnom linijom, minibar, besplatan WI-Fi i klimu .

KARAKTERISTIKE:

Francuski ili dva odvojena ležaja

Radni sto

LCD TV sa kablovskim programom

Kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom

Telefon

Mini bar

Wi-fi

Klima uredjaj

Preporučujemo da pogledate

Jednokrevetna soba

Jednostavna, ali šarmantna – tako će se najbolje opisati naša jednokrevetna soba (14m2). Upravo u jednoj od ovih soba, naši poznati književnici su sedeli, gledali u zelenilo Vrnjačke banje koje ih okružuje i smišljali nove romantične stihove ili lirske reči proze.

Porodična soba

Vrnjačka banja nudi sadržaj zanimljiv celoj porodici, a nama je uvek drago da ugostimo i naučimo malo o istoriji, tradiciji i našem nasleđu najmlađe članove vaše porodice, dok ih sveusrdno zabavljamo pored bazena ili u dečjem parku.

Aleksandar apartman

Ukoliko ne možete bez VIP tretmana tokom odmora, Aleksandar apartman hotela Aleksandar je stvoren za vas. Opustite se u dnevnom boravku uz omiljeno piće, pustite da recepcija za vas organizuje posetu SPA centru i samo ostavite sve brige za sobom.

Junior apartman

Romantika je neizbežan deo apartmana „Aleksandar“. Apartmani nose ime po hotelu, jer upravo na najbolji način u 30m2 predstavljaju našu filozofiju.