Jednokrevetna soba

Jednostavna, ali šarmantna – tako će se najbolje opisati naša jednokrevetna soba (14m2). Upravo u jednoj od ovih soba, naši poznati književnici su sedeli, gledali u zelenilo Vrnjačke banje koje ih okružuje i smišljali nove romantične stihove ili lirske reči proze. Iako odiše duhom starih vremena, soba je sada kompletno opremljena i ima na raspolaganju ležaj za jednu osobu, radni sto, LCD TV sa kablovskim progamom, kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom, telefon, mini bar, Wi-Fi i klimu. Ipak, najviše će vas oduševiti pogled sa balkona na otvoreni bazen okupan suncem tokom celog dana.

KARAKTERISTIKE:

Ležaj za jednu osobu

Radni sto

LCD TV sa kablovskim programom

Kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom

Balkon

Telefon

Mini bar

Wi-fi

Klima uredjaj

Preporučujemo da pogledate

Dvokrevetna soba

Odmor udvoje u Vrnjačkoj banji nećete nikad zaboraviti, a jedan deo uspomena biće rezervisan i za naš hotel i romantične dvokrevetne sobe. Probudite se sa pogledom na šarmantni „Monmartr“, niz vila rađnih u pariskom stilu koje se nalaze prekoputa hotela, popijte prvu jutarnju kafu u garnituri za sedenje dok vas sa zidova pozdravljaju fotografije nezaboravne banje kroz vekove.

Porodična soba

Vrnjačka banja nudi sadržaj zanimljiv celoj porodici, a nama je uvek drago da ugostimo i naučimo malo o istoriji, tradiciji i našem nasleđu najmlađe članove vaše porodice, dok ih sveusrdno zabavljamo pored bazena ili u dečjem parku.

Aleksandar apartman

Ukoliko ne možete bez VIP tretmana tokom odmora, Aleksandar apartman hotela Aleksandar je stvoren za vas. Opustite se u dnevnom boravku uz omiljeno piće, pustite da recepcija za vas organizuje posetu SPA centru i samo ostavite sve brige za sobom.

Junior apartman

Romantika je neizbežan deo apartmana „Aleksandar“. Apartmani nose ime po hotelu, jer upravo na najbolji način u 30m2 predstavljaju našu filozofiju.