Porodična soba

Vrnjačka banja nudi sadržaj zanimljiv celoj porodici, a nama je uvek drago da ugostimo i naučimo malo o istoriji, tradiciji i našem nasleđu najmlađe članove vaše porodice, dok ih sveusrdno zabavljamo pored bazena ili u dečjem parku. Porodična soba je predodređena za uživanje i opuštanje nakon dana ispunjenog aktivnostima. Sobe imaju 23m2 i prilagođene su porodicama sa manjom decom. Svaka soba ima na raspolaganju tri odvojena ležaja, radni sto, LCD TV sa kablovim programom, kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom, telefon sa direktnom linijom, minibar, besplatan WI-Fi i klimu.

KARAKTERISTIKE:

Tri odvojena ležaja

Radni sto

LCD TV sa kablovskim programom

Kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom

Telefon

Mini bar

Wi-fi

Klima uredjaj

Preporučujemo da pogledate

Jednokrevetna soba

Jednostavna, ali šarmantna – tako će se najbolje opisati naša jednokrevetna soba (14m2). Upravo u jednoj od ovih soba, naši poznati književnici su sedeli, gledali u zelenilo Vrnjačke banje koje ih okružuje i smišljali nove romantične stihove ili lirske reči proze.

Dvokrevetna soba

Odmor udvoje u Vrnjačkoj banji nećete nikad zaboraviti, a jedan deo uspomena biće rezervisan i za naš hotel i romantične dvokrevetne sobe. Probudite se sa pogledom na šarmantni „Monmartr“, niz vila rađnih u pariskom stilu koje se nalaze prekoputa hotela, popijte prvu jutarnju kafu u garnituri za sedenje dok vas sa zidova pozdravljaju fotografije nezaboravne banje kroz vekove.

Aleksandar apartman

Ukoliko ne možete bez VIP tretmana tokom odmora, Aleksandar apartman hotela Aleksandar je stvoren za vas. Opustite se u dnevnom boravku uz omiljeno piće, pustite da recepcija za vas organizuje posetu SPA centru i samo ostavite sve brige za sobom.

Junior apartman

Romantika je neizbežan deo apartmana „Aleksandar“. Apartmani nose ime po hotelu, jer upravo na najbolji način u 30m2 predstavljaju našu filozofiju.