Restorani & Saloni

Spoj nespojivog se najviše može primetiti u restoranima i barovima hotela. Gosti će pronaći poetične kutke i moderne momente, domaću kuhinju i internacionalne specijalitete, priče o prošlosti i rasprave o budućnosti.

Slobodno vreme možete provesti u jednom od restorana ili barova hotela. A la carte restoran je smešten u prizemlju hotela, a zimska bašta sa udobnim garniturama za sedenje je njegov sastavni deo. Ponudu odlikuju specijaliteti srpske domaće kuhinje. Ni na jednom mestu u Vrnjačkoj Banji neće vam tako prijati kajmak, pršuta, kiseli kupus, pečene paprike, sarma pripremljena u zemljanom loncu, jagnjetina na ražnju, pinđur, bundevara, pita krostata, slagana bečka pita sa jabukama, kao što prija u Hotelu Aleksandar na ručku ili večeri posle dugih šetnji promenadom.

Gosti mogu uživati u vinima poznatih domaćih i svetskih brendova, a prijatna atmosfera će zadovoljiti istinske hedoniste. Enterijer restorana i barova pruža osećaj topline i intime i idealno su mesto za vašu proslavu ili svečanost.