Sobe i Apartmani

Jednokrevetna soba

Jednostavna, ali šarmantna – tako će se najbolje opisati naša jednokrevetna soba (14m2). Upravo u jednoj od ovih soba, naši poznati književnici su sedeli, gledali u zelenilo Vrnjačke banje koje ih okružuje i smišljali nove romantične stihove ili lirske reči proze. Iako odiše duhom starih vremena, soba je sada kompletno opremljena i ima na raspolaganju ležaj za jednu osobu, radni sto, LCD TV sa kablovskim progamom, kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom, telefon, mini bar, Wi-Fi i klimu. Ipak, najviše će vas oduševiti pogled sa balkona na otvoreni bazen okupan suncem tokom celog dana.

Dvokrevetna Soba

Odmor udvoje u Vrnjačkoj banji nećete nikad zaboraviti, a jedan deo uspomena biće rezervisan i za naš hotel i romantične dvokrevetne sobe. Probudite se sa pogledom na šarmantni „Monmartr“, niz vila rađnih u pariskom stilu koje se nalaze prekoputa hotela, popijte prvu jutarnju kafu u garnituri za sedenje dok vas sa zidova pozdravljaju fotografije nezaboravne banje kroz vekove. Dvokrevetne sobe (23m2) su moderno opremljenje, a udoban nameštaj, tiha i mirna atmosfera omogućiće prijatan odmor. Svaka soba ima na raspolaganju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, radni sto, LCD TV sa kablovim programom, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu i bade mantil, telefon sa direktnom linijom, minibar, besplatan WI-Fi i klimu .

Porodična soba

Vrnjačka banja nudi sadržaj zanimljiv celoj porodici, a nama je uvek drago da ugostimo i naučimo malo o istoriji, tradiciji i našem nasleđu najmlađe članove vaše porodice, dok ih sveusrdno zabavljamo pored bazena ili u dečjem parku. Porodična soba je predodređena za uživanje i opuštanje nakon dana ispunjenog aktivnostima. Sobe imaju 23m2 i prilagođene su porodicama sa manjom decom. Svaka soba ima na raspolaganju tri odvojena ležaja, radni sto, LCD TV sa kablovim programom, kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom, telefon sa direktnom linijom, minibar, besplatan WI-Fi i klimu.

Aleksandar Apartman

Romantika je neizbežan deo apartmana „Aleksandar“. Apartmani nose ime po hotelu, jer upravo na najbolji način u 30m2 predstavljaju našu filozofiju. Sama struktura apartmana je i staromodna i moderna – ulazite u dnevni boravak sa garniturom za sedenje u cvetnim dezenima tipičnim za dvorske sobe, a zatim možete kročiti u spavaću sobu sa francuskim ležajem i teškim zavesama koje garantuju privatnost. U apartmanu Aleksandar prošlost se susreće sa budućnošću. Apartman poseduje sofu na razvlačenje, LCD TV sa kablovskim programom, radni sto, balkon sa pogledom na bazen, kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom, telefon, mini bar, sef, Wi-Fi i klimu.

Lux Apartman

Ukoliko ne možete bez VIP tretmana tokom odmora, Lux apartman hotela Aleksandar je stvoren za vas. Opustite se u dnevnom boravku uz omiljeno piće, pustite da recepcija za vas organizuje posetu SPA centru i samo ostavite sve brige za sobom. Da biste iskusili čaroliju ovog mesta, počnite od Lux apartmana. Apartman ima na raspolaganju dnevni boravak sa garniturom za sedenje, LCD TV sa kablovskim programom, DVD, balkon, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, sofu na razvlačenje, radni sto, TV, balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fenom i bade mantilom, telefon, mini bar, sef, Wi-Fi i klimu.